10.5.2021 Hyvinvointia lähiluonnosta - verkkotapahtuma. Tervetuloa mukaan!

28.04.2021

Järjestämme yhdessä Jenni Spännärin kanssa Hyvinvointia lähiluonnosta Facebook live verkkotapahtuman 10.5. Klo 18. Tervetuloa mukaan alla olevasta linkistä  ❤️

https://www.facebook.com/events/159445906106183/

Korona-aika on haastanut hyvinvointia ja jaksamistamme. Monet meistä ovat kuitenkin löytäneet lähiluonnossa retkeilyn, ja sen hyvinvointivaikutukset, aivan uudella tavalla osaksi elämää. Mutta voisiko luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntää laajemmin omassa arjessa? Mitkä ovat oikeasti tutkittuja ja tehokkaita keinoja edistää omaa hyvinvointia luonnon avulla ja mihin luonnon hyvinvointivaikutukset oikein perustuvat? Entä miten kunnissa voitaisiin paremmin pitää huolta lähiluonnosta?


Koulutuksessa vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin. Opit 5 helppoa ja tutkittua keinoa lähiluonnon hyödyntämiseen oman hyvinvointisi tukena. Pääset myös kokeilemaan miltä tuntuu tehdä rentouttava metsäretki -mielikuvaharjoitus omalla kotisohvalla. Saat tietoa siitä, mitä konkreettisia toimia voit vaatia omalta kunnanvaltuutetultasi lähiluonnon suojelemiseksi.


Kun teemme hyvinvointitekoja yhdessä, voimme parantaa omaa ja toistemme hyvinvointia, muuttaa lähiluontoa ja maailmaa!


Puhujina ja kouluttajina Vihreät kuntavaaliehdokkaat, tutkijat Katri Savolainen (PsT) (Jyväskylä) ja Jenni Spännäri (TT) (Tampere)