Sanottua Katrista

"Tarvitsemme eduskuntaan tutkittuun tietoon pohjaavaa vastuullista vaikuttamista. Katri on määrätietoinen ja helposti lähestyttävä poliitikko, jolla on psykologian tohtorina laaja-alaista ymmärrystä hyvinvoinnin ilmiöistä. Aikaansaavasta ja motivoituneesta Katrista tulee erinomainen kansanedustaja."

Maria Ohisalo, vihreiden puheenjohtaja, ympäristö- ja ilmastoministeri

"On ollut hienoa saada Katri mukaan yhteiseen päätöksentekoon. Katri on ratkaisukeskeinen, idearikas, ja esiintymis- ja vakuuttamiskykyinen poliitikko. Häneltä löytyy paljon osaamista ja aitoa välittämistä. Katri kykenee rakentavuuteen ja tarkastelemaan asioiden eri puolia. Hänenlaisiaan ihmisiä tarvitaan."

Touko Aalto, Jyväskylän kaupunginvaltuutettu, aluevaltuutettu

"Olen oppinut tuntemaan Katrin niin kaupunginvaltuustossa kuin aluehallituksessa ahkerana ja aikaansaavana valtuutettuna. Arvostan suuresti Katrin tapaa perehtyä asioihin ja tehdä hyvää yhteistyötä myös yli puoluerajojen. Mikä parasta, Katrilla on arvot kohdallaan.

Meri Lumela, Jyväskylän kaupunginhallituksen varapuheenjohtaja

"On ollut mahtava tutustua Katriin. Katri on toiminut viime vuodet Keski-Viitteen aktiivisena puheenjohtajana. Arvostan hänen laajaa osaamistaan niin ympäristökysymyksiin kuin mielenterveyteen liittyvissä aiheissa. Ihmisten luomien kriisien ratkaisussa tarvitaan myös ihmistieteiden osaamista. Katri ei vain haaveile, vaan kykenee saamaan asioita aikaiseksi - siis muuttamaan maailmaa.

Atte Harjanne, kansanedustaja